Home Blog Nieuws: Oproep voor inzendingen Theaterafficheprijs 2015
Oproep voor inzendingen Theaterafficheprijs 2015

Theatermakers en vormgevers worden van harte uitgenodigd hun theateraffiche in te zenden om kans te maken op de MullerVisual Theaterafficheprijs 2015.

Het gaat om affiches voor voorstellingen uit seizoen 2013–2014 én seizoen 2014–2015. De genomineerden worden in oktober 2015 bekendgemaakt. De uitreiking vindt plaats tijdens het evenement Design for Function op 11 november 2015.

Design for Function is een gezamenlijk initiatief van de Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam, het Wim Crouwel Instituut, de Stichting Paul Mijksenaar en MullerVisual Communication. Tijdens dit evenement wordt ook de Paul Mijksenaar Award voor functioneel ontwerp uitgereikt.

De genomineerde affiches worden opgenomen in de Theatercollectie van de Bijzondere Collecties en in de Theaterencyclopedie.

Inzendingen voor de MullerVisual Theaterafficheprijs zijn nu welkom via deze link. De inzendtermijn sluit op 15 september.

 

Foto: Een selectie van de winnende affiches van de afgelopen jaren. Voor het volledige overzicht van de winnende affiches van 1992 tot 2013, zie de Theaterencyclopedie.

󰁓
󰀩