Home Blog Nieuws: Begin het jaar goed: word vriend van de theatercollectie!
Begin het jaar goed: word vriend van de theatercollectie!
Portret van Louis Moor als Hamlet, 1867. Fotograaf onbekend. Herkomst: Theatercollectie Bijzondere Collecties UvA (Stichting TiN).

Begin het jaar goed en word vriend van de theatercollectie!

Vriend voor € 40 per jaar

De Bijzondere Collecties hebben een Vriendenorganisatie, de Stichting Vrienden van de Bijzondere Collecties. Binnen deze Vriendenstichting is een aparte Vriendenkring Theatercollectie opgericht.

Als u zich bij deze Vriendenkring aanmeldt via de website Bijzondere Collecties (kies op het aanmeldingsformulier voor: Vriendenkring Theatercollectie) houden wij u met een digitale nieuwsbrief op de hoogte van het reilen en zeilen van de Theatercollectie en de initiatieven van de Stichting, zoals de Theaterencyclopedie. Het lidmaatschap geeft bovendien recht op:

* Gratis entree Bijzondere Collecties en Allard Pierson Museum

* Vrienden van de Bijzondere Collecties nieuwsbrief

* Uitnodigingen voor speciale ontvangsten in het kader van tentoonstellingen en andere activiteiten

* UB lenerspas

 

Vriendenontvangst 20 januari 2017, komt u ook?

Als u nu lid wordt, bent u welkom op de vriendenontvangst van 20 januari 2017, in het kader van de nieuwe tentoonstelling ShakespeareNL bij de Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam.

Start van de bijeenkomst is om 16.30 uur. Inloop vanaf 16.00 uur. We praten u graag bij over de laatste ontwikkelingen voor de Vrienden. De tentoonstelling ShakespeareNL wordt ingeleid door onze conservator Hans van Keulen. En natuurlijk is er aansluitend gelegenheid de tentoonstelling te bezoeken en om elkaar te ontmoeten tijdens de borrel.

 

Meer informatie

Meer informatie over de Vrienden en lid worden, zie Website Bijzondere Collecties

Aanmelden Vriendenontvangst kan  via Website Bijzondere Collecties

 

󰁓
󰀩