Home Blog Nieuws: 26 februari Rondleiding en borrel voor leden Vriendenkring
26 februari Rondleiding en borrel voor leden Vriendenkring
Foto: Monique Kooijmans.

Rondleiding voor leden Vriendenkring Theatercollectie

Voor leden van de Vriendenkring, die meer willen weten van de nieuwe beheerder van de TIN erfgoedcollectie, kan het interessant zijn om te horen en te zien wat de Bijzondere Collecties nu precies doet, welke verzamelingen er allemaal zijn, hoe dat zich verhoudt tot de Universiteit van Amsterdam, en hoe de Theatercollectie daar een plaats heeft gevonden naast de toneel- en circuscollectie die er al was. Speciaal voor die leden bieden wij een rondleiding aan door o.a. de kaartenzaal en stijlkamers door drs. Willem Rodenhuis (conservator uitvoerende kunsten, Bijzondere Collecties UvA) op donderdag 26 februari 2015. De rondleiding is gratis voor leden maar beperkt tot maximaal 15 personen. Graag vóór 20 februari opgeven bij: J.W.Overdijk@uva.nl.

Tijd: donderdag 26 februari, 15.00 uur; de rondleiding duurt ongeveer 1 uur met uitloop tot 1,5 uur en wordt afgesloten met de Nieuwjaarsborrel.
Locatie: Bijzondere Collecties, Oude Turfmarkt 129, 1012 GC Amsterdam; meld u bij de receptie.

Aansluitend Nieuwjaarsborrel voor leden en gasten

Graag nodigen we alle leden van de Vriendenkring uit voor een nieuwjaarsdrankje in de Bijzondere Collecties op donderdag 26 februari vanaf 16.30 uur. De borrel sluit aan op de rondleiding door Willem Rodenhuis. Ook als u niet in de gelegenheid bent om de rondleiding bij te wonen, bent u van harte welkom in het museumcafé om nader kennis te maken met andere leden van de Vriendenkring en de mensen achter de schermen die de theatercollectie beheren. Het bestuur van Stichting TIN vertelt u graag over het beleid voor de komende jaren en de activiteiten die op stapel staan. Wij vragen u uw komst met maximaal 1 (niet-lid introducé) aan te melden bij J.W.Overdijk@uva.nl ovv Nieuwjaarsborrel Vriendenkring Theatercollectie.

Ook lid worden in de Vriendenkring Theatercollectie?

Bent u nog geen lid van de Vriendenkring, maar wilt u dat wel graag worden? Lees hier meer over de Vriendenkring.

󰁓
󰀩